ServiciiServicii oferite

Dezinsecție furnici

Un tratament adecvat de exterminare a furnicilor administrat de catre un specialist calificat va pune capat problemelor cu care va confruntati

mai multe
Ploșnițe de pat

Aceasta problema este destul de serioasa, cel mai bine este sa apelezati la firma noastra, pentru a avea parte de o exterminare 100% eficienta si nepericuloasa pentru sanatatea dvs.

mai multe
Păsări

Fie ca e vorba de porumbei, pescarusi sau corbi, aplicam solutii bazate pe anatomia si comportamentul fiecarui tip de daunator in parte.

mai multe
Gândaci

Daca aveti casa infestata de gandaci, trebuie sa luati masuri imediate. Gandacii de bucatarie sunt purtatori de germeni si pot raspandi boli in locatia in care se reproduc.

mai multe
Purici

Cel mai indicat este sa alegeti firma noastra, deoarece specialistii de aici va pot oferi cea mai buna solutie pentru a scapa de purici.

mai multe
Șoareci & șobolani

Pentru a scapa de sobolani sau pentru a preveni infestarea casei dvs. cu sobolani, aveti nevoie de un exterminator profesionist de daunatori.

mai multe
Păianjeni

Cea mai recomandata metoda de eliminare a paianjenilor o reprezinta apelarea la unexterminator de daunatori.

mai multe
Păduchi

Din pacate, paduchii isi gasesc locul peste tot in lume, asadar, nu vei gasi un spatiu care sa nu contina riscul unei astfel de infestari.

mai multe
Viespi

Dezinsectia impotriva viespilor se poate executa doar prin pulverizare cu atomizorul direct pe cuibul de viespi.

mai multe
Lăcuste

Pentru a scăpa de aceste insecte dăunătoare culturilor, este indicat să apelați la specialiștii noștri. Fiecare tip de insectă are particularitățile sale și necesită o anumită metodă sau substanță de combatere.

mai multe
Șerpi

Chiar daca serpii s-au inmultit sau aveti o temere ca urmeaza sa se produca acest lucru, cativa pasi va pot ajuta sa preveniti acest lucru pentru mult timp.

mai multe
Alti daunatori

Metodele folosite la dezinsectie sunt: pulverizare reziduala, pulverizare ultra low volume (ULV), ceata calda (fumigatie) atomizare si aplicare de gel.

mai multe